De keuze is groot bij BKeus Witgoed in Den Bosch.
De keuze is groot bij BKeus Witgoed in Den Bosch. Foto: Henk van Esch

BKeus Witgoed in Den Bosch bestaat tien jaar

Zakelijk 229 keer gelezen

BKeus Witgoed in Den Bosch bestaat tien jaar. En dat viert de stichting met de klanten met extra kortingen op de toch al aantrekkelijke prijzen. 

Jan Ubert kan het zich nog als de dag van gisteren herinneren: hoe hij in 2014 zelf, vanuit een uitkering, de stichting in het leven riep. “In principe was de winkel bedoeld voor mensen met een kleine beurs, maar inmiddels weten mensen uit alle lagen van de samenleving ons te vinden”, vertelt Jan, die met zijn stichting nu drie mensen op de loonlijst heeft staan en daarnaast werkt met vrijwilligers. “Mensen met een rugzakje die je helemaal ziet opbloeien omdat ze weer een doel hebben in het leven.”

Nieuw witgoed

Inmiddels is de zaak ook fysiek gegroeid, met een ruime vestiging aan de Hambakenweg 10. Met daarin alles op het gebied van witgoed, dus van wasmachines tot fornuizen. “Het gaat uitsluitend om nieuw witgoed, zowel onbeschadigd als licht beschadigd. Door slimme inkoop en omdat wij een stichting vormen zonder winstoogmerk kunnen we de prijzen laag houden”, aldus Jan, die er aan toevoegt dat de voorwaarden hetzelfde zijn als bij de grote concerns.
BKeus Witgoed onderscheidt zich van de vele andere aanbieders door de geleverde service. “De garantie, gratis levering in de regio, aansluiting en we nemen de oude apparaten mee. Vaak zie je bij grote concerns in de kleine lettertjes staan dat daar extra kosten aan verbonden zijn die flink kunnen oplopen.”

In verband met het 10-jarig bestaan is een bezoek aan BKeus Witgoed meer dan ooit de moeite waard. Zie www.bkeuswitgoed.nl voor meer info.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant