Komend weekend wacht de laatste speelronde van de reguliere competitie.
Komend weekend wacht de laatste speelronde van de reguliere competitie.

Gelijkspel voor dames HC Den Bosch, heren met 3-1 onderuit

Overige sport 174 keer gelezen

De hockeysters van HC Den Bosch reisden zondag af naar Amsterdam voor de topper tegen de ploeg uit de hoofdstad. Het werd 1-1. 

Na het openingsdoelpunt van Michelle Fillet maakte Frédérique Matla gelijk. De aanvalster was voor de tiende speelronde op rij betrokken bij minstens een doelpunt van Den Bosch. In die reeks maakte Matla twaalf doelpunten en gaf ze vier assists. Haar gelijkmaker was haar 23ste doelpunt van het hoofdklasseseizoen. HC Den Bosch bleef voor het veertigste keer op rij ongeslagen en is nog een duel verwijderd om voor de vijfde keer in de historie een hoofdklasseseizoen af te sluiten zonder nederlaag. Het gelijkspel voorkwam dat Den Bosch al beslag kon leggen op een EHL-ticket. SCHC is de koploper tot op twee punten genaderd met nog een competitiewedstrijd te gaan. Zondag om 14.45 uur speelt Den Bosch de laatste wedstrijd van de reguliere competitie thuis tegen Tilburg.

Mannen onderuit tegen laren

De Bossche hockeymannen gingen met 3-1 onderuit tegen Laren. Laren boekte de eerste overwinning op Den Bosch sinds 18 september 2011, toen het duel aan de Oosterplas in 1-5 eindigde. Den Bosch staat nu zesde, zaterdag wacht het laatste thuisduel met Pinoké (16.30 uur).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant