Afbeelding
Foto's Bart Meesters

Aanrijding met politie-auto na achtervolging

Algemeen 433 keer gelezen

DEN BOSCH | Op de kruising Onderwijsboulevard met de Vlijmenseweg in Den Bosch heeft in de nacht van zondag op maandag rond 01.00 uur een aanrijding plaats gevonden tussen een politievoertuig en een personenauto. Niemand raakte gewond. 

Agenten zagen kort voor de aanrijding dat de bestuurder van de personenauto onverantwoord rijgedrag vertoonde in Vlijmen. In Den Bosch negeerde de automobilist vervolgens een stopteken en ging ervandoor.
Op de kruising Onderwijsboulevard met de Vlijmenseweg kwam de personenauto na de botsing met het politievoertuig tegen een paal van de verkeerslichten tot stilstand. De bestuurder werd na het ongeval aangehouden. Waarom de bestuurder er het stopteken negerde en er van door
ging is niet bekend. De politie heeft het incident in onderzoek maar wilde vannacht nog niet meer informatie geven. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen afgevoerd.
Mogelijk heeft de bestuurder van de personenauto het politieauto bewust geramd maar dit is nog niet bevestigd door de politie.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant