Stichting Buddyhulp helpt wanneer je het even niet alleen redt.
Stichting Buddyhulp helpt wanneer je het even niet alleen redt.

Lokale goede doelen die uw steun waard zijn

Human Interest 382 keer gelezen

DEN BOSCH | Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch bestaat sinds 2019. In de gids staan lokale organisaties die het steunen waard zijn. In deze nieuwe rubriek bieden wij samen met Goede Doelen ’s-Hertogenbosch deze lokale organisaties een podium.

Stichting Buddyhulp

Stichting Buddyhulp heeft als missie om mensen in moeilijke situaties vooruit te helpen. Als iemand het moeilijk heeft of het alleen niet redt, kan de hulp van een ander het verschil maken. De stichting koppelt vrijwillige buddy’s aan mensen die dat even nodig hebben. Bijvoorbeeld mensen die ernstig ziek zijn of (eenzame) ouderen. Maar ook mensen die een tijdje buiten de samenleving zijn komen te staan, zoals ex-psychiatrische patiënten. Zo helpt de stichting jaarlijks zo’n 100 mensen met 80 buddy’s.

Stichting Cement

Stichting Cement organiseert jaarlijks het Festival Cement. Dit is een negendaags evenement in Den Bosch voor de nieuwe generatie talentvolle Nederlandse en Vlaamse theatermakers, choreografen en toneelschrijvers. Naast het jaarlijkse festival houdt Stichting Cement zich gedurende het jaar bezig met de ontwikkeling van talent. Stichting Cement biedt makers de kans om een eigen voorstelling te ontwikkelen onder de vleugels van het festival. Daarbij wordt samengewerkt met verschillende partijen in de stad en daarbuiten. 

Over de Lokale Goededoelengids

In de Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch zijn op dit moment 70 organisaties opgenomen, onderverdeeld in categorieën. Bekijk het complete overzicht van alle opgenomen organisaties op de website: https://s-hertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl.

Festival Cement, podium voor talentontwikkeling in theater en dans.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant