Den Bosch kleurt weer roze tijdens de derde editie van SMÈRRIG Koningsdag Festival op De Pettelaarse Schans.
Den Bosch kleurt weer roze tijdens de derde editie van SMÈRRIG Koningsdag Festival op De Pettelaarse Schans. Foto: Jesper Wijnhoven

Den Bosch kleurt weer roze op Koninsdag

Human Interest 1.081 keer gelezen

Opnieuw is het tijd om de verjaardag van Willy op een unieke manier te vieren met SMÈRRIG Koningsdag Festival in Den Bosch. 

Voor de derde keer op rij wordt dit eigenzinnige evenement georganiseerd en zoals altijd belooft het een spektakel te worden van jewelste. Het festival, dat tot op heden altijd uitverkocht was, zal dit jaar opnieuw plaatsvinden op De Pettelaarse Schans en wel op zaterdag 27 april van 14.00 tot 23.00 uur. 

Wat SMÈRRIG Koningsdag Festival zo uniek maakt, is niet alleen de Brabantse gezelligheid, creativiteit of de eensgezindheid. Nee, ook vervangen ze de kleur oranje door roze. Zo vraagt SMÈRRIG aan al haar bezoekers om hun oranje outfit thuis te laten en in het roze te komen. Een gewaagde keuze, maar al twee jaar zorgt dit ervoor dat Den Bosch behoorlijk roze kleurt.

Naast dat het een heerlijk dagje uit is, is er natuurlijk ook van alles te doen op het festival. Van een echte tattoostand tot een heuse skateramp met allerlei liveshows. En van een rondrijdende makeover booth tot een BBB (billen, benen, buik) workout op locatie. Bovendien heeft SMÈRRIG de primeur als het gaat om een vibratorrace. Dit is een soort kamelenrace, maar dan met vibrators. Het moet niet gekker worden!

Verder komt de crème de la crème op Koninsdag naar Den Bosch als het gaat om muzikaal genot. Onder de headliners bevinden zich namen zoals Zoë Tauran, Idaly, Darryl, Afrobros, Bokoesam en nog vele andere! Met drie podia is er echt voor ieder wat wils. Van hip-hop tot R&B en van disco tot de hits van vroeger. 

SMÈRRIG: ’n vies, vuil, veilig fiske! Een plek waar iedereen zich welkom en veilig moet voelen. Het maakt niet uit of je 69 of 18 jaar oud bent, welke kleur je hebt, bij welke geaardheid je je fijn voelt of waar je vandaan komt. SMÈRRIG is er voor iedereen!

De laatste kaarten vliegen over de (digitale)toonbank en zijn dus daarom nog beperkt beschikbaar. Dus wees er snel bij, want de organisatie verwacht ook dit jaar uit te verkopen. Bezoek voor meer informatie en updates de website www.smerrig.nl, of download de SMÈRRIG app.

Den Bosch kleurt weer roze tijdens de derde editie van SMÈRRIG Koningsdag Festival op De Pettelaarse Schans.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant