Deze editie van de OranjeMarathon is éxtra bijzonder, omdat pianisten van ruim 20 jaar ‘Koffie bij de Piano’ te gast zijn. (Foto: Karin Jonkers)
Deze editie van de OranjeMarathon is éxtra bijzonder, omdat pianisten van ruim 20 jaar ‘Koffie bij de Piano’ te gast zijn. (Foto: Karin Jonkers) Foto: Karin Jonkers

Non-stop gratis pianomuziek op Koningsdag

Human Interest 378 keer gelezen

DEN BOSCH | Op Koningsdag, zaterdag 27 april, opent Theater aan de Parade de deuren van het Theatercafé voor een hele dag non-stop gratis pianoconcerten met de OranjeMarathon. Geniet van de mooiste pianomuziek van talentvolle pianisten van ruim 20 jaar ‘Koffie bij de Piano’. Volg op grote projectieschermen ook de televisiebeelden uit het land. Een ideale combinatie met een bezoek aan de feestelijkheden in de stad. 

Van 11.00 tot 17.00 uur zijn de deuren van het theater geopend en kan eenieder binnenwandelen, rustig zitten en onder het genot van een kopje koffie of thee genieten van prachtige pianostukken. Deze editie van de OranjeMarathon is éxtra bijzonder, omdat talentvolle pianisten van ruim 20 jaar ‘Koffie bij de Piano’ te gast zijn. ‘Koffie bij de Piano’ is al ruim 20 jaar een begrip in Den Bosch. De concertenreeks biedt aanstormend pianotalent een podium om concertervaring op te doen. Jonge musici worden geselecteerd uit binnen- en buitenland. Stuk voor stuk topmusici van morgen! De OranjeMarathon wordt mogelijk gemaakt door Podia Klassiek, Lionsclub Bolduc en Theater aan de Parade. 

Kijk voor meer informatie op theateraandeparade.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant