Een optreden tijdens Gluren bij de Buren in Soest.
Een optreden tijdens Gluren bij de Buren in Soest. Foto: Mel Boas

Meld je voor 12 mei aan voor Gluren bij de Buren in Den Bosch

Human Interest 219 keer gelezen

Gluren bij de Buren komt voor de vierde keer naar Den Bosch op zondag 30 juni. Door de hele gemeente vind je podiumkunsten in tuinen, van Maaspoort tot Meerendonk. De organisatie zoekt tot en met zondag 12 mei naar enthousiaste hosts en bijzondere acts.

Gluren bij de Buren verwelkomt alle soorten podiumkunst. Rappers, dansers, theatergezelschappen, cabaretiers, jazzkwartetten en ook sprekers hebben inmiddels hun weg gevonden naar het aanmeldformulier. Alle acts worden drie keer een half uur opgevoerd tussen 13 en 18 uur, telkens voor een nieuw publiek.

Tuinen van alle formaten kunnen aangemeld worden. Singer-songwriters spelen in postzegeltuintjes, grote koren treden op in riante binnentuinen. Gluren bij de Buren is een laagdrempelige manier om je buren beter te leren kennen en een podium te bieden aan lokaal talent.

“Er zijn al een hoop aanmeldingen binnen, Tuinen van woonhuizen, verzorgingstehuizen maar bijvoorbeeld ook het AZC op zuid heeft zich aangemeld. Meer aanmeldingen maken natuurlijk een nog gezelliger evenement. Gluren bij de Buren is een bijzondere kans om je talent te laten zien in een intieme setting. Je staat heel dicht bij het publiek bij zo’n optreden in een tuin, ” aldus programmamaker Pim Kromhout.

Het programma van het festival wordt eind mei bekendgemaakt. Aanmelden kan tot en met zondag 12 mei via www.glurenbijdeburen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant