De Bossche kunstenaar Remy Neumann poseert voor één van zijn kleurrijke werken.
De Bossche kunstenaar Remy Neumann poseert voor één van zijn kleurrijke werken. Foto: Jacinto Veldhoen

Dubbele solotentoonstelling bij Willem Twee

Kunst en cultuur 203 keer gelezen

DEN BOSCH | Natuurlijk is het nog even afwachten of Willem Twee Kunstruimte de deuren na 14 januari weer mag openen, maar mocht dit zo zijn nodigt Willem Twee je van harte uit voor een ‘slow opening’ op zaterdag 15 januari van 12.00 tot 17.00 uur.

Met Emiel Zeno in de Kunstruimte en Remy Neumann in de Spiegelzaal presenteert Willem Twee met trots twee nieuwe solotentoonstellingen. Kijk voor openingstijden en meer info op www.willem-twee.nl.

Over Emiel Zeno

Met zijn ruimtelijke installatie reageert Emiel Zeno op de nieuwe situatie van de Kunstruimte, die sinds dit jaar ook dienst doet als ‘open work space’. Zijn architecturale constructies verbeelden de informatie- en communicatiestromen die vanuit een werkplek als deze ontstaan, zich verspreiden en vervolgens opgaan in een ongrijpbaar en onzichtbaar netwerk. De tentoonstelling ‘Head bounce, out out of our eyes’ van Emiel Zeno is van 15 januari tot en met 6 maart te zien in de Kunstruimte.

Over Remy Neumann

De schilderijen van Remy Neumann, die woont en werkt in Den Bosch, zijn op het eerste oog kleurrijk en grappig, maar er is altijd iets wat niet helemaal klopt. Een duivelse kop, een groot insect, menselijke ingewanden of een schilderij waarop Neumann zichzelf tot worst omtovert. Zijn werk bestaat uit koortsachtige droombeelden waar realiteit en fictie door elkaar lopen. De tentoonstelling ‘Possessed’ van Remy Neumann is van 15 januari tot en met 13 maart te zien in de Spiegelzaal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant