Vertelster Marijke Goossens (foto) uit Vlaanderen opent op vrijdag 14 oktober het nieuwe seizoen van Vertelpodium Het Lopende Vuur.
Vertelster Marijke Goossens (foto) uit Vlaanderen opent op vrijdag 14 oktober het nieuwe seizoen van Vertelpodium Het Lopende Vuur.

Nieuw seizoen Vertelpodium Het Lopende Vuur van start

Verenigingen 115 keer gelezen

DEN BOSCH | Vrijdagavond 14 oktober gaat ‘Vertelpodium Het Lopende Vuur’ weer van start met nieuwe vertellers en nieuwe verhalen op bijzondere plekken in de binnenstad van Den Bosch.

Marijke Goossens uit Vlaanderen opent het nieuwe seizoen. Zij vult het hoofdpodium na de pauze. Deze vertelster van 1001 verhalen staat garant voor een mooie avond vol sprookjesachtige verhalen, mythen en sagen. Laat je meevoeren op het ritme van de zoetgevooisde stem van Marijke en geniet van haar expressieve vertelkunst. Meer informatie over Marijke is te vinden op www.devertelster.be en www.hetrijkvanverbeelding.be.

De avond gaat tot de pauze van start met verhalen van Petra Berkens en Marita Kratz. Anke en Jan Krielaars uit Den Bosch biedden Vertelpodium Het Lopende Vuur weer onderdak. Deze gezellige ruimte is te vinden aan de Nieuwstraat 26 in Den Bosch. 

Vooraf reserveren
Datum: vrijdag 14 oktober. Aanvang om 20.00 uur en de toegangsprijs bedraagt 10 euro. Graag contant betalen bij binnenkomst. Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen en iedereen is van harte welkom. Reserveren is verplicht en kan via info@hetlopendevuur.nl. Kijk voor meer informatie op de website: www.hetlopendevuur.nl.

Uit de krant

Uit de krant