Wil je op de hoogte blijven van de leukste evenementen? Volg Grand Café Bottles op social media om niks te missen (grandcafe.bottles)!
Wil je op de hoogte blijven van de leukste evenementen? Volg Grand Café Bottles op social media om niks te missen (grandcafe.bottles)!

Ouderwetse gezelligheid bij Grand Café Bottles in Rosmalen

Zakelijk 356 keer gelezen

ROSMALEN | De meeste mensen kennen Grand Café Bottles op De Driesprong in Rosmalen als dé gezellige huiskamer van het dorp. Sinds enige tijd kun je er ook weer terecht voor allerlei leuke evenementen, zoals livemuziek van lokale bekendheden en bandjes! 

Grand Café Bottles heeft ook een hele mooie en ruime selectie aan speciaalbieren. Van een wat zwaardere tripel, tot een zomers biertje als ‘Mannenliefde’. Je vindt er echt voor ieder wat wils. Maar het bekendste huisbiertje is toch wel de Broeder Jacob Double Port. Voor dit bijzondere biertje weten de liefhebbers hun weg wel te vinden naar Bottles!

Iedere donderdagavond is er ook een speciaalbier avond. Je drinkt dan alle bieren voor maar 3,50 euro: een leuke manier om kennis te maken met nieuwe en onbekendere biertjes. Elke donderdag staan de pelpinda’s steevast klaar op tafel. En die schillen? Die mik je gewoon op de grond, gezellig!

Eens in de zoveel weken wordt de zaak omgetoverd tot een chic restaurant waar een chefkok een heerlijk diner bereidt. Tijdens de volgende editie - op zaterdag 28 mei - wordt er een heerlijk viergangen menu geserveerd met deze keer als thema asperges. Meer weten of reserveren? Kijk dan op de website: www.grandcafebottles.nl.

Uit de krant