Futsal-legende John de Bever uit Den Bosch.
Futsal-legende John de Bever uit Den Bosch.

Bosschenaar John de Bever ambassadeur EK Futsal 2022

Sport 180 keer gelezen

DEN BOSCH | Het grootste EK Futsal ooit gaat morgen (woensdag 19 januari) van start. Weliswaar zonder publiek, maar alsnog wil de organisatie er een fantastisch Europees Kampioenschap van maken in de Ziggo Dome en MartiniPlaza. Speciaal voor de thuiskijkers is een nieuwe campagne ontwikkeld. De hoofdrol hierin is weggelegd voor Futsal-legende John de Bever uit Den Bosch. 

Hij legt uit waarom iedereen vanaf vandaag moet gaan kijken: “De snelheid, het teamspel én natuurlijk de goals! Zaalvoetbal is nog steeds één van mijn grootste passies! Laten we met heel Nederland achter Oranje gaan staan!” aldus John de Bever: “De campagne waaraan ik mijn medewerking heb verleend wordt vergezeld door een korte film om het Nederlandse publiek enthousiast te maken voor het EK. Ik kan niet wachten tot de aftrap aanstaande woensdag! Iets met een ‘Lach niet van je gezicht krijgen!”. 

De NOS zendt alle wedstrijden van Oranje Futsal live uit op tv. Ook de kwartfinales, halve finales en finale. Het volledige uitzendschema is te vinden op www.knvb.nl/futsaleuro/het-toernooi/how-to-follow.

Uit de krant