Afbeelding
Foto:

De Bossche Komeedie presenteert Bier, Botox en Bonje

Algemeen 456 keer gelezen

DEN BOSCH | De Bossche Komeedie presenteert in september en oktober de voorstelling Bier, Botox en Bonje in Theater de Speeldoos en bij Perron-3.

De stichting vertelt over hun voorstelling: “Het gaat niet goed met het Bossche Buurtcafé De Vuurtoren. Uitbaatster Steffie Spijkers staat er sinds kort helemaal alleen voor. Met het organiseren van diverse evenementen zoals een karaokeavond, een pub-quiz en een toepdrive probeert ze de nog weinige vaste klanten, waaronder de Families Burg en Nabbe, vast te houden. Hoewel deze families door twee huwelijken sterk met elkaar verbonden zijn, hebben ze het regelmatig met elkaar aan de stok. Als het lelijke eendje van de familie Burg opeens een schoonheidsprinses blijkt te zijn slaan harten op hol en slaat de vlam pas goed in de pan. Met Bier, Botox en Bonje neemt de Bossche Komeedie, in alweer haar elfde productie, je mee naar een wereld waarin de tapkast, de spaarkas, bonje en Bossche humor de belangrijkste vitamines zijn in het leven van de families Burg en Nabbe. Met Ingrid den Teuling, Nancy Gerrits, Bas van Noort, Joyce Hulshoff, Robbert Oomens, Erik Kroon, Huipie Vugts, Tjeu van Beekveld, John Piels, Corine den Teuling, William van Schaijk en Dorine Harmsen. Script en regie door Ruud van de Laar.”

Praktisch
De voorstelling is te zien in Theater de Speeldoos op 29 en 30 september en 1, 7, 8 en 9 oktober. Entree kost 21,50 euro. Kaarten zijn te verkrijgen aan de kassa, door te bellen naar 073 65 65 588 of op theaterdespeeldoos.nl. Bij Perron-3 zie je de voorstelling op 13, 14, 15, 20, 21, 22, 27, 28, 29 of 30 oktober. Entree kost dan eveneens 21,50 euro. Kaarten aan de kassa, door te bellen naar 073 85 07 550 of op perron-3.nl. De avondvoorstellingen beginnen om 20.00 uur. Ook zijn er twee matineevoorstellingen om 14.00 uur. Deze vinden plaats op 9 oktober in Theater de Speeldoos en op 30 oktober bij Perron-3.

Uit de krant