Voor de 9,5 jaar oude Aiko zoekt Dierentehuis Den Bosch iemand die ervaring heeft met het ras of een soortgelijk ras.
Voor de 9,5 jaar oude Aiko zoekt Dierentehuis Den Bosch iemand die ervaring heeft met het ras of een soortgelijk ras. Foto: Dierentehuis Den Bosch

Asieldier van de Week: Aiko

Ingezonden 706 keer gelezen

Aiko is een 9,5 jaar oude American Indian Dog. Toen zijn eigenaren een gezin stichtten, bleek Aiko daar moeilijk mee om te kunnen gaan. Hij trok zich terug en werd een echte “lone wolf”. Zijn hondse vriendin moest het ontgelden. 

Aiko is zacht en nieuwsgierig, maar ook onafhankelijk en wat naar binnen gericht. Hij gehoorzaamt vlot, maar is zijn aandacht voor jou ook net zo snel weer kwijt. Hij kan niet loslopen en een tuin moet goed omheind zijn. Het is een hond in een fantastische conditie. Hij is lenig, sterk en heeft lange benen waar hij moeiteloos uren aan een stuk mee kan lopen. Aiko zoekt aandacht, liefde en steun zelf op als hij daar behoefte aan heeft. Het is een einzelgänger die geen drukte en polonaise wil, geen kinderen en andere honden en vooral niets moeten. 

Voor Aiko zoekt Dierentehuis Den Bosch iemand die ervaring heeft met het ras of soortgelijk ras; iemand die niet te veel van hem verwacht. Kijk vooral op www.dierentehuisdenbosch.nl voor meer belangrijke informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant