De installatie van pastoor Paul Janssen vond zondagochtend plaats tijdens de eucharistieviering in de Sint Cathrien in Den Bosch.
De installatie van pastoor Paul Janssen vond zondagochtend plaats tijdens de eucharistieviering in de Sint Cathrien in Den Bosch.

Nieuwe pastoor en pastoraal werker parochie H. Maria geïnstalleerd

Religie 363 keer gelezen

DEN BOSCH | Afgelopen zondag is pastoor Paul Janssen officieel geïnstalleerd. Ook werd deze dag de nieuwe pastoraal werker Johanneke Bosman gepresenteerd. Beiden zijn in dienst van de parochie H. Maria met kerken in Den Bosch, Rosmalen, Hintham en Empel.

De installatie van pastoor Paul Janssen (foto) vond zondagochtend plaats tijdens een goed bezochte eucharistieviering in de Sint Cathrien in Den Bosch. Na deze viering volgde er nog een gezellig samenzijn met een kopje koffie en natuurlijk wat lekkers. 

Diezelfde zondag was er in de middag een Versperviering in de Lambertuskerk in Rosmalen, waarin ook aandacht was voor de installatie van de pastoor en de presentatie van de nieuwe pastoraal werker Johanneke Bosman. Deze viering werd afgesloten met een borrel.

De installatie van de nieuwe pastoor en pastoraal werken is voor de parochie H. Maria goed nieuws, na vele jaren stuurloos te zijn geweest. Zo vinden er met de komst van de pastoor en de pastoraal werker ook weer nieuwe evenementen plaats. Houd daarvoor de website van de parochie H. Maria in de gaten: www.parochiemaria.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant