Gaat jouw hond dit jaar ook mee op vakantie. Huisdiervoordeelshop Den Bosch heeft alles in huis voor de vakantie van je viervoeter.
Gaat jouw hond dit jaar ook mee op vakantie. Huisdiervoordeelshop Den Bosch heeft alles in huis voor de vakantie van je viervoeter.

Huisdiervoordeelshop in Den Bosch heeft alles in huis voor de vakantie

Zakelijk 201 keer gelezen

DEN BOSCH | Een goede oppas vinden voor jouw hond in de vakantie is voor veel mensen een lastige opgave. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om de hond mee te nemen op hun vakantie. Maar hoe pak je dit nu aan? En waar haal je de juiste spullen voor je reis? 

Dat laatste is gelukkig geen moeilijke vraag. Bij Huisdiervoordeelshop vind je alles om veilig samen op reis te gaan. Van transportboxen die geschikt zijn om te vliegen, tot reis-fit tabletjes tegen automisselijkheid. Een breed assortiment en dat voor de laagste prijs! Daarnaast blinkt Huisdiervoordeelshop ook nog eens uit met strakke maandacties. Zo zijn bijvoorbeeld de koelbandana’s nu extra scherp geprijsd. Dit is zeker niet overbodig tijdens de warme dagen. En ook stevige, aluminium transportboxen zijn extra voordelig. Tevens heeft Huisdiervoordeelshop een zeer groot assortiment voeding en bijna alles wat je nodig hebt voor jouw huisdier. Kom gewoon snel eens langs!

Huisdiervoordeelshop Den Bosch is gevestigd aan de Orthen 36. Open van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 09.30 tot 17.30 uur en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Meer info: www.huisdiervoordeelshop.nl.

Uit de krant