De Bossche kermis strijkt van 19 tot en met 28 augustus weer neer in Den Bosch.
De Bossche kermis strijkt van 19 tot en met 28 augustus weer neer in Den Bosch. Foto: Henk van Esch Fotografie

Ga jij komende week ook naar de Bossche Kermis?

Algemeen 4 keer gelezen

DEN BOSCH | Het aftellen is begonnen. Nog heel even wachten en de Bossche Kermis zet de binnenstad weer op z’n kop. Van vrijdag 19 tot en met zondag 28 augustus kun je in hartje Den Bosch genieten van de leukste attracties, zoete lekkernijen en spannende spelletjes. Waar ga jij het eerste naartoe?

La Vuelta, het wereldberoemde Spaanse wielerevenement, trekt zaterdag 20 augustus door Den Bosch en over de kermis. Niet verwonderlijk dat deze sportieve aangelegenheid een grote rol speelt tijdens de opening van de Bossche Kermis, op vrijdag 19 augustus om 19:00 uur op de Markt.
Hou jij niet van veel geluid, knipperende lichtjes of heb je meer tijd nodig bij het in- en uitstappen? Dan wil dat niet zeggen dat je geen kermis kunt vieren! Speciaal voor mensen met autisme of epilepsie zijn, maar ook ouderen of mensen met een beperking, is er zaterdag 27 augustus tussen 13:30 en 14:30 een prikkelarme kermis.

Kortingsbonnen
Heb jij de kermisweek al met een dikke rode stift omcirkeld in je agenda? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. In de Bossche Omroep van komende week vind je een aantal mooie kortingsbonnen voor diverse attracties en kraampjes. Veel kermisplezier gewenst!

Uit de krant

Uit de krant