Zelf ervaren of wonen bij Villa den Harten bij u of bij uw naaste past? Kom dan gewoon naar de open dag op zaterdag 24 september.
Zelf ervaren of wonen bij Villa den Harten bij u of bij uw naaste past? Kom dan gewoon naar de open dag op zaterdag 24 september. Foto: Halfpoint

Kom naar de open dag van Villa den Harten in Den Bosch

Wonen 362 keer gelezen

DEN BOSCH | In het voormalige klooster ‘De Heilige Harten’ is een fijne, waardige en liefdevolle plek om te wonen gerealiseerd voor mensen met dementie. Het klooster was tot voor kort nog in gebruik door de paters van de Heilige Harten en ligt middenin een levendige woonwijk, vlakbij Stadion de Vliert.

De bewoners kunnen samen genieten in de gemeenschappelijke ruimtes. Daar wordt samen gegeten en worden activiteiten georganiseerd. De woonkamer biedt tevens toegang tot ruime kloostertuin met verschillende zitjes. De zorgvilla is in juni dit jaar officieel geopend. Inmiddels bieden ongeveer de helft van de 26 appartementen een nieuw thuis voor mensen met dementie.

Open dag op 24 september
Zelf ervaren of wonen bij Villa den Harten bij u of uw naaste past? Kom dan naar de open dag op zaterdag 24 september. Er is dan volop gelegenheid om de locatie de bewonderen, het zorgteam te ontmoeten én al uw vragen te stellen. In verband met de voorbereidingen wordt u gevraagd om uw bezoek vooraf aan te melden op www.steppingstones.nl/villa-den-harten, of telefonisch op 085-8087299. Het zorgteam hoopt u 24 september te mogen begroeten. De koffie en thee met lekkers staat klaar op het 53RD Welsh Divisionplein 3 in Den Bosch.

Uit de krant