Ben je samen een dagje uit? Dan kun je kiezen voor één van de drie duobehandelingen: duo massage, duo gezichtsbehandeling of de unieke duo combibehandeling.
Ben je samen een dagje uit? Dan kun je kiezen voor één van de drie duobehandelingen: duo massage, duo gezichtsbehandeling of de unieke duo combibehandeling. Foto: Mike van Bemmelen

‘Mini-vakantie’: relaxen bij Weleda City Spa Den Bosch-Vught

Zakelijk 427 keer gelezen

Ontsnap even aan de hectiek en maak een ontspannen massage of gezichtsbehandeling onderdeel van jouw dagje uit. Stap binnen bij Weleda City Spa Den Bosch-Vught en ervaar de rust. Het gebruik van natuurlijke materialen, natuurlijke kleuren en rustgevende muziek brengt je direct in de juiste sfeer. En bij alle behandelingen worden biologische en 100% natuurlijke WELEDA-producten gebruikt.

Een behandeling in Weleda City Spa is een behandeling met alle aandacht voor jou. Met de grootste zorg voor privacy en comfort. De behandelingen worden gegeven in afgesloten ruimtes, waar je ongestoord kan genieten van de behandeling van jouw persoonlijke masseur of schoonheidsspecialiste. Het team is speciaal getraind en kijkt samen met jou waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

Holistisch

WELEDA heeft een holistische visie, die zowel in de ontwikkeling van producten als in de behandelingen naar voren komt. Het betekent dat er gekeken wordt naar de mens als geheel, niet alleen naar het lokaal wegnemen van pijn of spanning. WELEDA-producten zijn ontwikkeld vanuit de verbondenheid tussen mens en natuur. Dat zie je ook terug in de massageritmes en -rituelen, die enerzijds door de aard van bepaalde planten geïnspireerd zijn, en anderzijds ritmes in het menselijk lichaam weerspiegelen.

Ook gezellig samen

Er worden diverse massages en gezichtsbehandelingen gegeven. Paradepaardje in het aanbod is de combibehandeling, waarbij je zowel een massage als een gezichtsbehandeling krijgt in de door jou gewenste volgorde. Bijna twee uur genieten onder de deskundige handen van een masseur-schoonheidsspecialist.

Ben je samen een dagje uit? Dan kun je kiezen voor één van de drie duobehandelingen: duo massage, duo gezichtsbehandeling of de unieke duo combibehandeling.

Je vindt Weleda City spa bij Van der Valk hotel ’s-Hertogenbosch-Vught aan de Bosscheweg 2 in Vught. De salon heeft een eigen ingang, aan de achterzijde van het hotel. Volg op de parkeerplaats de borden Weleda City Spa. Kom het zelf ervaren en gebruik code BO24 bij je boeking voor 10% korting (3 maanden geldig).

Klik hier voor meer info en boeken, ga naar cityspa.weleda.nl/vught, of bel met Weleda City Spa Den Bosch-Vught op 06-82073914.

Weleda City Spa Den Bosch-Vught biedt ook diverse massages en gezichtsbehandelingen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant