Elke zondagmiddag in de maand april kun je in Den Bosch op stap met een van de virtuoze verhalenvertellers van Theatergezelschap Stadsavonturen.
Elke zondagmiddag in de maand april kun je in Den Bosch op stap met een van de virtuoze verhalenvertellers van Theatergezelschap Stadsavonturen. Foto: StoryTrail.nl/Rachel de Liefde

StoryTrail Theaterwandeling in Den Bosch

Historie 454 keer gelezen

DEN BOSCH | Elke zondagmiddag in de maand april kun je in Den Bosch op stap met een van de virtuoze verhalenvertellers van Theatergezelschap Stadsavonturen. Zij nemen je mee door de stad én door de stadsgeschiedenis: een avontuurlijke tocht vol prachtige sagen en legenden.

De StoryTrail Theaterwandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het decor van de oude binnenstad brengt de verhalenverteller het verleden van ‘s-Hertogenbosch tot leven. Dat doet hij zo meeslepend dat het wel lijkt of je zelf even in de schoenen staat van de ridders, de bouwmeesters, de heiligen en de schijnheiligen die hier vroeger de dienst uitmaakten. Terwijl je door de eeuwenoude straten dwaalt, ga je van alles meemaken: list, bedrog, liefde, verraad en bovenmenselijke opoffering.

Hoe dat allemaal gaat aflopen? En wat je daar tegenwoordig nog van terug kunt zien in de stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling Den Bosch, een heerlijk vertel-avontuur vol spanning, vaart en humor.

Reserveer met korting

De StoryTrail Theaterwandeling Den Bosch begint elke zondag om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk en kan op www.storytrail.nl/stadswandeling/den-bosch. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts 17,50 euro per persoon (kind: 11,05 euro).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant