De hoogste donatie was van Sabrina van Delft uit Elshout (rechts) die als dank de door Ine Rutten-Salfischberger gehaakte Onze Lieve Vrouw cadeau kreeg.
De hoogste donatie was van Sabrina van Delft uit Elshout (rechts) die als dank de door Ine Rutten-Salfischberger gehaakte Onze Lieve Vrouw cadeau kreeg. Foto:

Geslaagde actie voor Hartstichting

Human Interest 202 keer gelezen

ROSMALEN | In maart stond Ine Rutten-Salfischberger in de Bossche Omroep met haar actie voor de Hartstichting. Deze is inmiddels ten einde en heeft 605 euro opgebracht. 

De hoogste donatie was van Sabrina van Delft uit Elshout die als dank de door Ine gehaakte Onze Lieve Vrouw cadeau kreeg. Deze pop maakte zij als dank voor het herstel van haar zoon na een geslaagde hartoperatie.

De Zoete Lieve Vrouw van de Sint-Janskathedraal in Den Bosch staat voor troost, zorg, bescherming, hoop, genezing, gebed en geloof in god. Ook vandaag de dag wordt zij nog steeds het hele jaar lang door gelovigen uit alle windstreken van het land bezocht. Het aantal kaarsen dat jaarlijks bij de Zoete Lieve Vrouw wordt opgestoken bedraagt ondanks de ontkerkelijking nog altijd zo’n 400.000 stuks.

Uit de krant