‘On The Road Again’ is hét gratis festival in Den Bosch met optredens van Maaike Ouboter, WIES, Pip Blom, Lucas Hamming en Wulf (foto).
‘On The Road Again’ is hét gratis festival in Den Bosch met optredens van Maaike Ouboter, WIES, Pip Blom, Lucas Hamming en Wulf (foto). Foto: Eus Driessen Photography

Aanstaande zondag gratis muziekfestival op Pettelaarse Schans

Human Interest 91 keer gelezen

DEN BOSCH | De culturele sector is hard geraakt door corona. Alle lagen in de sector zijn getroffen. Componisten, technici, muzikanten, podiumbouwers, decorontwerpers tot aan boekingskantoren. Maar nog belangrijker: de fans en muziekliefhebbers!

Daarom organiseert Buma Cultuur op zondag 25 juli een gratis festival op de Pettelaarse Schans, ondersteund door Sena en mede mogelijk gemaakt door Theater aan de Parade en ’s-Hertogenbosch, Cultuurstad van het Zuiden, het Ministerie van OCW en Steunfonds Rechtensector. 

On the road again

Live optreden. In de wereld van de popmuziek is niets belangrijker. Podia en festivals hebben sinds maart 2020 hun inkomsten grotendeels of zelfs helemaal zien verdwijnen. Medewerkers die in de livemuziek sector actief zijn, hebben hun werk niet kunnen doen, podia gingen op slot en zalen en muzikanten moesten al hun geplande shows afzeggen.
Na lang stilzitten is het tijd om de live muzieksector weer vooruit te helpen in het opstarten van optredens in clubs, zalen, theaters en op festivals. En we pakken groots uit! Onder andere Maaike Ouboter, WIES, Pip Blom, Lucas Hamming en Wulf laten hun beste nummers horen op het Zomertheater podium op de Pettelaarse Schans. We mogen weer, we gaan live en we zijn ‘On the road again’.

Meer informatie en tickets: theateraandeparade.nl.

Uit de krant

Uit de krant