De Bossche Bol XL gaat deze week naar George en Annie van Lent.
De Bossche Bol XL gaat deze week naar George en Annie van Lent. Foto:

Bossche Bol XL voor George en Annie uit Den Bosch

Ingezonden 2.745 keer gelezen

De Bossche Bol XL gaat deze week naar George en Annie van Lent uit Den Bosch. Zij werden voorgedragen door Diana van Boxtel.

“Ik zou graag mijn oom en tante willen verrassen met de Bossche Bol XL”, schrijft Diana van Boxtel in haar motivatie: “Ze hebben zelf al zoveel meegemaakt . En nog staan ze altijd voor iedereen klaar. Zo gaan ze door het vuur voor hun dochter, schoonzoon en kleinkinderen en ook mijn moeder hebben ze er weer bovenop geholpen na het overlijden van haar man. Dus ik hoop echt dat zij nu een keer zelf in het zonnetje worden gezet.”

Aanmelden voor Bossche Bol XL

Heb jij een goede vriend, familielid, een collega of buurman/buurvrouw die je graag eens in het zonnetje wilt zetten? Iemand die altijd voor anderen klaarstaat? Geef hem of haar dan op voor de Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot; dé specialist in de echte Bossche bol. Mail je motivatie inclusief foto (liggend formaat) naar bosscheomroep@talvimediacentrum.nl.

Download de nieuwe app van de Bossche Omroep

Goed nieuws voor alle liefhebbers van lokaal nieuws uit de gemeente ’s-Hertogenbosch: de Bossche Omroep heeft een gloednieuwe nieuwsapp gelanceerd! Download vandaag nog de Bossche Omroep app vanuit de App Store of Play Store om op de hoogte te blijven, geïnformeerd te worden en verbonden te blijven met de wereld om je heen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant