De Oeteldonkse clubs Tusseneusenlippe (foto), Daktari Fanfari en Lopes te Voet en De Postkwakers verzorgen op 18 mei het Lenteconcert 2024.
De Oeteldonkse clubs Tusseneusenlippe (foto), Daktari Fanfari en Lopes te Voet en De Postkwakers verzorgen op 18 mei het Lenteconcert 2024.

Lenteconcert Oeteldonkse ‘clubkes’ in hartje Hintham

Carnaval 1.269 keer gelezen

Op zaterdagmiddag 18 mei presenteren drie Oeteldonkse ‘clubkes’ in hartje Hintham een middag vol muziek en gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje. 

Het Lenteconcert 2024 vindt, na de sfeervolle eerste editie van vorig jaar, opnieuw plaats in Sociaal Cultureel Centrum De Biechten aan de Vincent van Goghlaan 1 in Rosmalen. De Oeteldonkse carnavalsclubs Tusseneusenlippe, Daktari Fanfari met Lopes te Voet en De Postkwakers nodigen alle inwoners van Hintham en ver daarbuiten uit om op deze zaterdagmiddag samen met hen de lente te komen vieren!

“Met het Lenteconcert willen we ook buiten het carnavalsseizoen met onze muziek voor de nodige sfeer en gezelligheid zorgen”, vertelt Koen van Lierop van Carnavalsgemeenschap Tusseneusenlippe. “En hoe kan dat beter dan op een mooie zaterdagmiddag waarop iedereen welkom is?”

Het repertoire van de drie clubs bevat voor ieder wat wils en de middag wordt afgesloten met een gezamenlijk optreden van de drie Oeteldonkse verenigingen. Het Lenteconcert 2024 begint op zaterdag 18 mei om 14.00 uur in SCC De Biechten en is voor iedereen gratis toegankelijk

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant