De finale van de Bossche Avondvierdaagse is op vrijdag 10 juni op de Parade. Je kunt je nog altijd aanmelden voor dit wandelevenement.
De finale van de Bossche Avondvierdaagse is op vrijdag 10 juni op de Parade. Je kunt je nog altijd aanmelden voor dit wandelevenement.

74e Avondvierdaagse met ‘grande finale’ op de Parade

Human Interest 209 keer gelezen

DEN BOSCH | Na twee jaar vol coronaperikelen vindt van dinsdag 7 tot en met vrijdag 10 juni eindelijk weer de Bossche Avondvierdaagse plaats. Gezellig met zijn allen wandelen, zingen, een hoop lol maken, onderweg iets lekkers krijgen én niet te vergeten die mooie medaille in ontvangst nemen op vrijdag. 

Stichting ‘s-Hertogenbossche Avondvierdaagse presenteert van 7 tot en met 10 juni 2022 alweer voor de 74e keer het mooiste wandelevenement voor jong en oud in de gemeente ’s-Hertogenbosch en omstreken. Ook dit jaar hebben de deelnemers aan de avondvierdaagse de keuze uit drie afstanden: 5, 10 of 25 kilometer. Op vrijdag 10 juni vindt de ‘grande finale’ zoals gebruikelijk plaats op de Parade in Den Bosch, waar ook de Stan Meeuwsen bokaal wordt uitgereikt uit aan de basisschool met (procentueel) de meeste inschrijvingen voor de Bossche Avondvierdaagse. 

Inschrijven en meer info

Inschrijven kan online op www.bosscheavondvierdaagse.nl/inschrijven/, of via het vertrouwde inschrijfadres. Ook voor meer informatie over het evenement kun je natuurlijk op de website terecht. Uiteraard hoopt Stichting ‘s-Hertogenbossche Avondvierdaagse ook dit jaar weer heel veel enthousiaste wandelaars aan de start te mogen verwelkomen!

Uit de krant