Gewapend met nieuwe, coole gadgets en uitrusting, gaat de PAW Patrol de strijd aan om inwoners van Avonturenstad te redden. Gebaseerd op de populaire tv-serie.
Gewapend met nieuwe, coole gadgets en uitrusting, gaat de PAW Patrol de strijd aan om inwoners van Avonturenstad te redden. Gebaseerd op de populaire tv-serie.

Picknickfilms voor het hele gezin bij PERRON-3 in Rosmalen

Human Interest 3 keer gelezen

ROSMALEN | Deze zomer presenteert PERRON-3 drie picknickfilms: een leuke kinderfilm voor het hele gezin in combinatie met een smakelijke picknick in de achtertuin van PERRON-3. Te zien zijn Paw Patrol de Film, Maya en het Gouden Ei en De Piraten van Hiernaast 2 (6+). Een heerlijk zomers uitje voor jong en oud! 

Op de dag van de picknickfilm staat vanaf 13.00 uur een tas gevuld met overheerlijke lekkernijen en dranken klaar. Neem zelf een groot picknickkleed mee en zoek een fijn plekje in de tuin van PERRON-3 (aan de achterzijde). Bij druilerig weer wordt de picknick naar binnen verplaatst. 

Op maandag 29 augustus draait de eerste picknickfilm: Paw Patrol de Film (alle leeftijden). Op woensdag 31 augustus wordt ‘Maya en het Gouden Ei’ (alle leeftijden) vertoond en op vrijdag 2 september draait de kinderfilm ‘De Piraten van Hiernaast 2: de ninja’s van de overkant’ (6+).

Kaarten voor de picknickfilms kosten 14,50 euro en zijn online te koop via www.perron-3.nl/agenda, bij de theaterkassa in PERRON-3 aan de Hoff van Hollantlaan 1 in Rosmalen, of telefonisch reserveren op 073-8507550. De kaartverkoop sluit 2 werkdagen voor aanvang. Meer info en trailers van de films: www.perron-3.nl/agenda.

Maya hoort dat de koningin haar en Willy uit elkaar wil halen omdat ze weer eens chaos hebben gecreëerd in de bijenkorf. Ze besluit om met Willy op avontuur te gaan om de koningin te bewijzen dat ze wel samen te vertrouwen zijn.
De Piraten van Hiernaast voelen zich helemaal thuis in Zandwijk, maar de sfeer bekoelt als er ninja’s in de straat komen wonen. De piraten dagen de ninja’s uit om de ultieme strijd aan te gaan tijdens de jaarlijkse zeskamp in het dorp. Wie zal de wedstrijd winnen?

Uit de krant

Uit de krant