Alle Pieten, Sinterklaas en ook Boris Snor hebben er veel zin in en kunnen niet wachten tot alle kinderen er zijn.
Alle Pieten, Sinterklaas en ook Boris Snor hebben er veel zin in en kunnen niet wachten tot alle kinderen er zijn.

Sinterklaasvoorstellingen bij Bowling & Partycentrum Maaspoort in Den Bosch

Human Interest 1.602 keer gelezen

DEN BOSCH | Danny van ’t Zand en zijn vriendengroep zetten voor Sinterklaas maar liefst vier theatervoorstellingen op poten. Met hun theatershow ‘Het Grote Avontuur van Coole Piet & Piet Panillo’ staan zij op 26 en 27 november in Bowling & Partycentrum Maaspoort. 

Danny, die zelf het verhaal schreef, vertelt: “Ik kwam op het idee om dit jaar iets speciaals te doen mede omdat corona twee jaar lang roet in het eten heeft gegooid voor het mooie Sinterklaasfeest. Het verhaal gaat over Coole Piet en Piet Panillo die weer een groots avontuur beleven vanwege het gestolen grote boek. Boris Snor, een volwassen megafan van Sinterklaas die door de drukte rond de intocht helaas is overgeslagen door de Pieten, is zo teleurgesteld en boos dat hij thuis een plannetje bedenkt om het Sinterklaasfeest te saboteren door het grote boek van Sinterklaas te stelen. Gelukkig zorgen Coole Piet en Piet Panillo er samen met het jongetje Jayden voor dat het boek weer op tijd terecht is.”

Voor drie voorstellingen zijn nog kaarten beschikbaar. Op 26 november om 12.00 uur en op 27 november om 12.00 en om 16.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar bij Bowling & Partycentrum Maaspoort voor 10 euro per stuk. Na de show is er een meet & greet waarbij de kinderen de spelers ontmoeten en met hen op de foto kunnen. Alle kinderen krijgen ook een hele mooie gevulde goodiebag mee naar huis, inclusief een voorleesboekje met het verhaal.

Uit de krant