Geen pleidooi tegen alcohol, maar hilarische anekdotes over Evi Hanssen die gestopt is met drinken.
Geen pleidooi tegen alcohol, maar hilarische anekdotes over Evi Hanssen die gestopt is met drinken. Foto: Geert Van de Velde

Wie ben je zonder dat gezellige glas in je hand?

Human Interest 164 keer gelezen

ROSMALEN | Ben je nog aan het dubben over jouw goede voornemens voor 2023? Evi Hanssen is gestopt met alcohol drinken en raadt het iedereen aan. Ze schreef er zelfs een boek over. Na een overvloed aan positieve reacties kon een theatertour niet achterblijven. Dus op 16 januari kan iedereen zich laten inspireren door de wijze woorden van Evi Hanssen in PERRON-3.

Weet jij wie je bent zonder dat glas rode wijn of speciaal biertje in de hand? Evi Hanssen heeft zichzelf die vraag gesteld en met de nodige humor legt ze dat haarfijn uit. Hilarische anekdotes wisselen elkaar af met wetenschappelijke en historische inzichten. Verwacht geen pleidooi tegen alcohol. Want de Belgische presentatrice promoot nog steeds alcohol, ervaart soberschaamte en is slecht nieuws echt slecht nieuws. Aan de andere kant ziet ze er wel beter uit, telt ze andermans glazen en kan ze veel beter dansen.

Voor eenieder die van een drankje houdt of er juist niets van moet hebben. Wist je dat je je drankje gewoon mee de zaal in mag nemen? Proost! Op een goed begin van 2023.

‘Sinds ik niet meer drink’ met Evi Hanssen zie je op maandag 16 januari in PERRON-3 in Rosmalen. Tickets en informatie vind je op theateraandeparade.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant