De snuffelmarkt op zondag 19 maart in de Brabanthallen in Den Bosch is geopend van 09.00 tot 16.30 uur.
De snuffelmarkt op zondag 19 maart in de Brabanthallen in Den Bosch is geopend van 09.00 tot 16.30 uur.

Komende zondag grote snuffelmarkt in de Brabanthallen

Human Interest 394 keer gelezen

DEN BOSCH | Heerlijk rondwandelen op een gezellige snuffelmarkt, ondertussen neuzen tussen allerlei leuke spulletjes en misschien wel die ene vondst doen waar je al jaren naar op zoek was. Het kan op de grote snuffelmarkt op zondag 19 maart in de Brabanthallen aan de Diezekade 2 in Den Bosch.

Het betreft één van de grootste snuffelmarkten in heel Nederland. Maar liefst 450 kramen liggen op zondag 19 maart weer tjokvol met spullen uit grootmoederstijd. Je vindt er onder andere brocante, curiosa, verzamelobjecten en niet te vergeten allerlei andere tweedehands spulletjes zoals bordspellen en heel veel ander (nostalgisch) kinderspeelgoed. 

Bij de ene marktkraam zijn het items die vroeger zelf werden gebruikt, of waarvan de verkoper de zolder heeft leeggehaald, bij de andere kraam worden leuke oude verzamelingen aangeboden. Tussendoor zijn er natuurlijk allerlei standjes waar je even heerlijk uit kunt rusten en wat kunt eten en drinken. Een ideale bestemming dus voor een gezellig dagje uit met het hele gezin!

Praktische informatie

De snuffelmarkt op zondag 19 maart is geopend van 09.00 tot 16.30 uur. Entree bedraagt 5 euro voor volwassenen, kinderen tot en met 12 jaar (onder begeleiding) hebben gratis toegang. Parkeren is eveneens gratis. Kijk voor routeinformatie en meer informatie op www.brabanthallen.nl.

Uit de krant