Kom op vrijdagmiddag 1 december naar de inloopdag over werken na uw pensioen in 1931 Congrescentrum aan de Oude Engelenseweg 1.
Kom op vrijdagmiddag 1 december naar de inloopdag over werken na uw pensioen in 1931 Congrescentrum aan de Oude Engelenseweg 1.

Inloopdag in Den Bosch over werken na uw pensioen

Human Interest 697 keer gelezen

DEN BOSCH | Bent u met pensioen, maar wilt u nog werken? Wilt u flexibel werk zonder veel verplichtingen? Kom dan op vrijdag 1 december van 13.00 tot 16.30 uur naar de inloopdag in 1931 Congrescentrum aan de Oude Engelenseweg 1 in Den Bosch.  

Deze inloopdag wordt georganiseerd door 1Werkcentrum - waarvan gemeente ’s-Hertogenbosch een partner is - samen met Libéma Beurzen & Evenementen. Iedereen die meer wil weten over werken naast de AOW is van harte welkom.

Personeelstekorten

In en rond ’s-Hertogenbosch zijn veel banen, maar er zijn niet genoeg mensen om deze banen op te vullen. Dit is een probleem voor veel bedrijven en organisaties. Zelfs de bekende Jan de Groot, van de Bossche Bollen, is op maandag dicht door personeelstekort. Dit zien we ook steeds meer in de zorg en techniek. Daarom kijken we hoe we dit probleem in onze regio kunnen oplossen en zijn we het project ‘Flexibel werken naast de AOW’ gestart.

Werken naast de AOW

Veel senioren willen na hun pensioen nog af en toe werken. Met het project ‘Flexibel werken naast de AOW’ kijken en leren we wat voor u belangrijk is om te werken na uw pensioen. We doen dit project samen met Libéma Beurzen & Evenementen. Zij hebben diverse functies waar u flexibel aan het werk kunt. Denk aan barmedewerker, gastvrouw of -heer, parkeerwacht of klusjes achter de schermen. Zo kunt u direct aan de slag. En wij horen graag wat u vindt van het werken na uw pensioen. Daar kunnen wij namelijk weer van leren.

Wat kunt u doen op de inloopdag?

Tijdens de inloopdag krijgt u meer informatie over werken na uw pensioen. De coördinator Flexpool van Libéma vertelt over werken bij Libéma Beurzen & Evenementen. Daarnaast kunt u uw vragen stellen aan de projectleider van 1Werkcentrum. Bijvoorbeeld over de gevolgen voor uw financiën als u gaat werken naast de AOW en/of bekijk een presentatie over dit project. U kunt ook een rondleiding volgen in de Brabanthallen. Op de inloopdag ontmoet u ook andere senioren, die mogelijk willen werken na hun pensioen. Dit alles uiteraard onder het genot van een kopje koffie en een lekkernij.

Aanmelden voor de inloopdag is niet nodig, u kunt gewoon binnenlopen. Ook als u niet bij Libéma wilt werken, maar wel geïnteresseerd bent in werken naast de AOW, bent u natuurlijk van harte welkom.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de inloopdag op 1 december? Neem dan contact op met 1Werkcentrum op telefoonnummer 085-1306470, of mail naar info@1werkcentrum.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant