Vrienden van het theater steunen culturele en maatschappelijke projecten én krijgen voorrang op kaartverkoop. (Foto: Govert de Roos)
Vrienden van het theater steunen culturele en maatschappelijke projecten én krijgen voorrang op kaartverkoop. (Foto: Govert de Roos) Foto: Govert de Roos

Word ook vriend van Theater aan de Parade

Kunst en cultuur 235 keer gelezen

DEN BOSCH | Op maandag 22 mei om 10.00 uur start de kaartverkoop van het nieuwe seizoen bij Theater aan de Parade. Een seizoen vol voorstellingen, concerten en shows boordevol hoogtepunten. Kun je niet wachten? Word vriend van Theater aan de Parade en bestel vanaf 15 mei als een van de eerste kaarten voor in het nieuwe theater.

Vrienden van Theater aan de Parade bestellen hun kaarten al vanaf 15 mei. Als vriend steun je bijzondere culturele en maatschappelijke projecten. Bijvoorbeeld bij het maken van speciale producties en het bieden van een podium aan jong talent. Vrienden krijgen daar ook iets voor terug. Zij ontvangen vriendenaanbiedingen, krijgen uitnodigingen voor speciale activiteiten en bestellen met voorrang tickets voor hun favoriete artiesten. Zo ontvangt het theater o.a. Peter Pannekoek, Youp van ‘t Hek, Simone Kleinsma en Winnie de Poeh. Dus zet alvast een groot uitroepteken in de agenda want Theater aan de Parade ontvangt je graag weer op hun oude, vertrouwde stek op de Parade.

Wil jij ook vriend worden van Theater aan de Parade? Ga dan naar theateraandeparade.nl/vriend en meld je aan. Het vriendenlidmaatschap kost 50 euro per jaar en is geldig voor twee personen.

Uit de krant