Doe ook mee aan de gezelligste avondloop van Den Bosch en omgeving.
Doe ook mee aan de gezelligste avondloop van Den Bosch en omgeving. Foto: O.S.S.-VOLO

Doe mee aan de gezelligste avondloop van Den Bosch en omgeving

Overige sport 515 keer gelezen

DEN BOSCH | Na drie jaar stilte waarin de coronapandemie de Staete Makelaars Jeroen Boschloop lam legde, kondigt atletiekvereniging O.S.S.-VOLO uit Den Bosch met trots de achttiende editie aan. Deze vindt plaats op donderdag 8 juni met start en finish op de Pettelaarse Schans.

Wil jij op kop lopen en voor de winst gaan? Of wil je jouw beste prestatie neerzetten op het brede en verkeersluwe parcours met een paar lichte glooiïngen? Misschien wil je gewoon op je gemak een mooie tocht lopen door het prachtige Bossche Broek met de skyline van Den Bosch en langs het idyllische buurtschap Haanwijk. In alle gevallen is de Staete Makelaars Jeroen Boschloop, georganiseerd door een club vrijwilligers van O.S.S.-VOLO, voor jou een tof event. De langzaam ondergaande zon geeft de ideale sfeer voor presteren én genieten. Aan het einde van de loop wordt je finishtijd vastgelegd met de chip aan het startnummer, geregeld door Run2day Den Bosch.

Net als voor de pandemie maakt de Jeroen Boschloop deel uit van de 073 Summer City Runs. Er is een klassement voor de fanatiekste lopers die niet alleen de Jeroen Boschloop lopen, maar ook meedoen aan de Engelenrun (2 juli) en de Omloop van Empel (25 juni). Voor alle wedstrijden krijgen de snelste lopers punten. Degene met het beste resultaat wint.

Na de finish kun je met de consumptiebon een fris drankje bestellen aan de bar van Grandcafé Moeke Den Bosch en nagenieten van je prestatie. Strik dus je loopschoenen vast en loop ook mee! De start van de 10 kilometer is om 19.45 uur en de 5 kilometer gaat om 20.00 uur van start. Start en finish zijn op de Pettelaarse Schans, het stereiland gesitueerd tegenover het Provinciehuis. Bij de startlocatie zijn plekken om je fiets neer te zetten. Je auto kun je parkeren bij het Provinciehuis. Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.jeroenboschloop.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant