Martin Schuurmans (links) runt al 27 jaar een hoveniersbedrijf in Den Bosch. De verkoop van kerstbomen doet hij er al die jaren al bij.
Martin Schuurmans (links) runt al 27 jaar een hoveniersbedrijf in Den Bosch. De verkoop van kerstbomen doet hij er al die jaren al bij.

Met mooie korting een prachtige kerstboom kopen

Zakelijk 512 keer gelezen

DEN BOSCH | Vanaf 26 november zijn er weer kerstbomen van hoge kwaliteit te koop bij Schuurmans Hoveniers. Deze zijn er in verschillende maten en prijzen. 

Martin Schuurmans verkoopt al meer dan 27 jaar vanaf dezelfde locatie zijn kerstbomen. Dit doet hij op de parkeerplaats van de Super Coop aan de Buitenpepersdreef in Den Bosch. Hij staat hier 7 dagen in de week; maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 tot 17.00 uur. “Wij zijn gespecialiseerd in de Nordmann spar, maar we hebben ook prachtige Servische en fijnsparren. De servische en fijnspar verkopen wij met kluit en voor de Nordmann spar kunt u ook een easyfix schaal aanschaffen. Het voordeel hiervan is dat de boom altijd recht staat en dat je de boom water kunt geven zodat hij nog langer mooi groen blijft”, vertelt Martin enthousiast. 

Op vertoon van de advertentie op pagina 8 in deze editie van de Bossche Omroep krijg je 5 euro korting op de aanschaf van een kerstboom en de eerste 150 klanten ontvangen bovendien een leuk presentje. Als extra service, pakken de medewerkers van Schuurmans Hoveniers de kerstboom voor je in en leggen hem in je auto. Voor een kleine vergoeding brengen zij de kerstboom ook nog bij je thuis.

Uit de krant