Na het succes van de zomer Buitenbios, organiseert de Verkadefabriek voor het eerst een wintereditie: Buitenbios im Schnee.
Na het succes van de zomer Buitenbios, organiseert de Verkadefabriek voor het eerst een wintereditie: Buitenbios im Schnee.

Winterse buitenbios bij Verkadefabriek in Den Bosch

Human Interest 230 keer gelezen

DEN BOSCH | Na het succes van de zomer Buitenbios, organiseert de Verkadefabriek voor het eerst een wintereditie: Buitenbios im Schnee. Van vrijdag 24 december tot en met zaterdag 7 januari, draait de Verkadefabriek films in de buitenlucht. Het programma is bekend en de verkoop start woensdag om 09.00 uur.

Er draaien 13 verschillende titels, variërend van kerstklassiekers als Love Actually en Home Alone, premièrefilms als Armageddon Time en Living, muziekfilms als I wanna Dance: The Whitney Houston Movie en Hallelujah: Leonard Cohen, A Journey, A Song en kinderfilms waaronder Paddington 2 en Wil de Krokodil.

De Verkadefabriek zorgt voor een winters aangeklede binnenplaats. Stoelen met verwarmde kussens, dekentjes en warme hapjes en drankjes. Wel adviseert de Verkadefabriek bezoekers om -geheel in thema- skikleding aan te trekken. Oorwarmers kunnen thuis worden gelaten; bezoekers krijgen een koptelefoon voor betere geluidskwaliteit én warme oren.

Het programma van de Verkadefabriek Buitenbios im Schnee is te vinden op verkadefabriek.nl/buitenbios. Tickets kosten 10,50 euro, supporters krijgen 1 euro korting.

Uit de krant