Antoon van Mill (helemaal rechts) tijdens de opening van de accommodatie van Pétanque Union Bois le Duc in de zomer van 2022.
Antoon van Mill (helemaal rechts) tijdens de opening van de accommodatie van Pétanque Union Bois le Duc in de zomer van 2022. Foto: Emmy de Graaf

Bossche Bol XL voor Antoon van Mill uit Den Bosch

Ingezonden 223 keer gelezen

DEN BOSCH | De Bossche Bol XL gaat deze week naar Antoon van Mill uit Den Bosch; één van de drijvende krachten achter de enige echte Bossche jeu de boules-vereniging.

‘Ik wil graag de voorzitter van Pétanque Union Bois le Duc uit Den Bosch voordragen voor de Bossche Bol XL’, zo schrijft Bosschenaar Theo van Wandelen in zijn motivatie: ‘Antoon van Mill is één en al Jeu de Boules. Vraag er iets over en hij weet het. In aanloop naar het EK in Den Bosch heeft hij zich flink ingespannen om het evenement tot een succes te maken. En dat geldt ook voor de Brabantse wijktoernooien. Daarnaast verzorgt hij geregeld clinics bij verzorgingstehuizen. Voor Pétanque Union Bois le Duc - waar ik zelf ook lid van ben - is deze man echt onmisbaar’.

Wil jij iemand in het zonnetje zetten? Geef hem of haar dan op voor de Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot; dé specialist in de echte Bossche bol. Mail je motivatie met foto (liggend formaat) naar bosscheomroep@talvimediacentrum.nl.

Uit de krant