Richard Groenendijk is genadeloos komisch en kan nog geweldig zingen ook!
Richard Groenendijk is genadeloos komisch en kan nog geweldig zingen ook! Foto: Gemmy Woud Binnendijk

Komiek Richard Groenendijk komt naar de Brabanthallen

Kunst en cultuur 123 keer gelezen

DEN BOSCH | Meer dan tweehonderd keer speelde Richard Groenendijk zijn vorige theatervoorstelling ‘Om Alles!’ in de Nederlandse theaters. Het leverde hem niet alleen uitverkochte zalen en zeer enthousiast publiek op, maar ook een nominatie voor de prestigieuze Poelifinario cabaretprijs. 

Volgens de pers hoort Groenendijk in het rijtje van de grote komieken van ons land. En dat is niet voor niets. Hij is openhartig, scherp, adrem, een tikkie vilein, altijd met een flinke dosis zelfspot, maar vooral genadeloos komisch. En dan kan hij nog geweldig zingen ook!

Na een sabbatical van een jaar kreeg hij van Corona nóg meer tijd, maar dit voorjaar is Richard Groenendijk vol inspiratie terug in het theater met een gloednieuwe show. Het wordt wederom een hilarische avond, precies zoals we van hem gewend zijn. Want als er op dit moment íemand is, die een zaal kan laten bulderen van het lachen, is het Richard Groenendijk wel. ‘Voor iedereen beter’ is een voorstelling die je niet snel zal vergeten. Dus kom van die bank en ga hem zien. Dat is écht voor iedereen beter!

Richard Groenendijk staat op dinsdag 22 maart op de planken van HAL8 in de Brabanthallen. Meer informatie en tickets vind je op de website: theateraandeparade.nl.

Uit de krant