Kom ook langs op de open repetitieavond en ontdek wat vele mannen vóór jou ook ontdekten: zingen is leuk, boeiend en ontspannend!
Kom ook langs op de open repetitieavond en ontdek wat vele mannen vóór jou ook ontdekten: zingen is leuk, boeiend en ontspannend!

Open repetitieavond Rosmalens Mannenkoor in Zaal d’n Beer

Verenigingen 320 keer gelezen

ROSMALEN | Het Rosmalens Mannenkoor nodigt alle mannen in de regio uit om binnenkort de open repetitieavond bij te wonen.

Vele mannen hebben, na de door corona veroorzaakte contactarme periode, behoefte aan een leuke hobby waarin het elkaar ontmoeten een rol speelt. Het zingen in ons mannenkoor is zo’n hobby. Iedere week samen repeteren is een ontspannen sociale activiteit die ook nog eens gezond is voor lijf en brein en die bovendien cultureel interessant is.

De open repetitieavond is op donderdagavond 29 september van 20.00 tot 22.00 uur in Zaal d’n Beer, aan de Dorpsstraat 77 in Rosmalen. Dit is tevens de vaste repetitieruimte van het Rosmalens Mannenkoor. De avond is bedoeld voor mannen die het koor willen leren kennen en die zingen eigenlijk wel leuk vinden. Kom alleen, of neem een vriend, familielid of buurman mee. Iedereen is welkom.

Mannen die na de open avond het Rosmalens Mannenkoor beter willen leren kennen, kunnen als aspirant-lid gratis en vrijblijvend een aantal repetities bijwonen. Dan ontdek je of je koorzingen leuk vindt, want op de open avond hoef je zelf niet te zingen. Daarna besluit je pas of je definitief lid wordt van het Rosmalens Mannenkoor.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant