Aanhoudingen in Den Bosch in onderzoek naar verdovende middelen.
Aanhoudingen in Den Bosch in onderzoek naar verdovende middelen.

Aanhoudingen in Den Bosch in onderzoek naar verdovende middelen

112 1.276 keer gelezen

De politie heeft donderdagochtend bij invallen op maar liefst zes locaties in Den Bosch drie verdachten aangehouden. De aanhoudingen houden verband met verboden wapenbezit, het bezit van verdovende middelen en zwaar illegaal vuurwerk, stroomdiefstal en witwassen. De politie doet onderzoek naar de rol van de verdachten.

De politie kreeg de verdachten na een uitgebreid onderzoek in beeld. Een arrestatieteam hield de verdachten, drie mannen van respectievelijk 24, 43 en 71 jaar oud aan. Zij wonen allen in Den Bosch. De politie heeft ook diverse woningen en een opslagloods doorzocht. Bij deze doorzoekingen werd er een vuurwapen aangetroffen en twee nepvuurwapens. Ook is er een grote hoeveelheid illegaal vuurwerk, harddrugs en een aanzienlijke som contact geld aangetroffen. Het onderzoek is nog in volle gang en de politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Download de nieuwe app van de Bossche Omroep

Goed nieuws voor alle liefhebbers van lokaal nieuws uit de gemeente ’s-Hertogenbosch: de Bossche Omroep heeft een gloednieuwe nieuwsapp gelanceerd! Download vandaag nog de Bossche Omroep app vanuit de App Store of Play Store om op de hoogte te blijven, geïnformeerd te worden en verbonden te blijven met de wereld om je heen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant