"De reactie van de kinderen die voor het eerst hun kostuum aantrekken is fantastisch en waar ik het allemaal voor doe", aldus Netty Beijer.
"De reactie van de kinderen die voor het eerst hun kostuum aantrekken is fantastisch en waar ik het allemaal voor doe", aldus Netty Beijer.

Muziektheater Spetter telt af naar ‘De Vliegende Hollander’

Human Interest 219 keer gelezen

DEN BOSCH | De vakantie is nog maar net voorbij, toch is daar bij Muziektheater Spetter niets van te merken. Met nog maar enkele weken tot aan de première, wordt er door iedereen hard gewerkt.

De zomervakantie lijkt al een eeuwigheid geleden, toch is dit pas de tweede repetitie na de zomerstop. “Vandaag worden de kostuums gepast”, vertelt Netty Beijer, één van de kleedsters die het team van vrijwilligers aanstuurt. “Ondanks dat we nog druk met ‘De Vliegende Hollander’ bezig zijn, wordt er achter de schermen al hard gewerkt aan de voorstellingen voor het volgende seizoen’, vult regisseur Marc van Creij aan. In het nieuwe seizoen heeft Muziektheater Spetter niet alleen aanbod voor kinderen (6 tot en met 11 jaar) en volwassenen, maar ook voor jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar. Iedere groep maakt een eigen voorstelling. De jeugd brengt in 2022-2023 een eigen versie op het verhaal van Hercules, de volwassenen gaan de slag met Zorro en de jongerengroep moet nog een thema bepalen.

Heb jij altijd al in een echt theater willen optreden? Willen zingen, dansen en acteren in een eigen voorstelling met alles erop en eraan? Schrijf je dan in voor een proefles en ervaar zelf hoe leuk het is. Het nieuwe seizoen start met een proefles op woensdag 2 november 2022 in Huis73 in Den Bosch. Inschrijven en meer info: www.muziektheaterspetter.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant