Nederlands grappigste barman laat je lachen om herkenbare, grappige, soms gênante maar ook persoonlijke verhalen uit de horeca.
Nederlands grappigste barman laat je lachen om herkenbare, grappige, soms gênante maar ook persoonlijke verhalen uit de horeca. Foto: Hélène Wiesenhaan

Cabaretier Arjan Kleton komt met nieuwe show naar Den Bosch

Human Interest 258 keer gelezen

DEN BOSCH | Op dinsdagavond 18 april staat cabaretier Arjan Kleton met zijn tweede solovoorstelling in Podium Azijnfabriek. 

In zijn nieuwe voorstelling ‘Sluitingstijd’ neemt Arjan je mee naar de gekste taferelen, bijzondere ontmoetingen en brutale gasten aan de bar die nog net na de laatste ronde, toch nog dat laatste biertje willen bestellen. Nog ‘even’ dat ellenlange onzinnige verhaal willen afmaken of juist nadat ze de hele avond muurbloempje hebben gespeeld, dan toch net voor sluitingstijd de moed hebben gevonden om de dansvloer op te gaan. En dan vervolgens net zolang door blijven dansen tot het licht al lang weer aan is. Nederlands grappigste barman laat je lachen om herkenbare, grappige, soms gênante maar ook persoonlijke verhalen uit de horeca. 

Kaartverkoop en meer info
Aanvang voorstelling: 20.30 uur. Kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn online te reserveren via de website van Podium Azijnfabriek: https://podiumazijnfabriek.nl/event/comedy-bij-pa-arjan-kleton-sluitingstijd/.

Uit de krant