Ingeborg van de Ven, eigenaresse van Y.O.L.O kapper Rosmalen.
Ingeborg van de Ven, eigenaresse van Y.O.L.O kapper Rosmalen.

Ingeborg van de Ven genomineerd voor Coiffure Award 2023

Human Interest 1.310 keer gelezen

ROSMALEN | Ingeborg van de Ven - eigenaresse van Y.O.L.O kapper Rosmalen - doet elk jaar mee aan de grootste kapperswedstrijd van Nederland: de Coiffure Award. Dit jaar is zij genomineerd in twee categorieën: Avant Garde en Schwarzkopf Hair Color Technician of the Year. De winnaars worden op 14 mei bekendgemaakt.

Schwarzkopf Professional en Coiffure Media hebben in 1992 gezamenlijk de Coiffure Award opgezet. In deze onafhankelijke haarmodefotografiewedstrijd strijden de beste kappers van Nederland om de felbegeerde Coiffure Awards. “Zie het als de Oscars voor kappers”, vertelt Ingeborg van de Ven: “Je kunt je in verschillende categorieën inschrijven door een serie foto’s in te sturen die vervolgens wordt beoordeeld door een vakjury in Nederland en Engeland. De serie wordt beoordeeld op vakmanschap, techniek, fotografie, modelkeuze, visagie en styling. Dit jaar ben ik genomineerd voor drie categorieën. Voor mij een droom die uitkomt. Dat zijn overigens ook de categorieën waar mijn passie ligt; kleur en creativiteit.”

De winnaars worden op 14 mei bekendgemaakt tijdens een feestelijk gala in Studio 21 in Hilversum. “Fingers crossed dus, maar het feit dat ik bij de de laatste tien zit is natuurlijk al heel mooi”, besluit Ingeborg.

Kijk voor meer info over Y.O.L.O kapper Rosmalen op de website: www.yolokappers.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 073-8884411.

Ingeborg van de Ven genomineerd voor Coiffure Award 2023.
Ingeborg van de Ven genomineerd voor Coiffure Award 2023.
Ingeborg van de Ven genomineerd voor Coiffure Award 2023.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant