Deze workshop van Rob de Haas (foto) biedt je de kans om meer te leren over het binden en boeien van vrijwilligers.
Deze workshop van Rob de Haas (foto) biedt je de kans om meer te leren over het binden en boeien van vrijwilligers. Foto: Joyce Goverde

Workshop Rob de Haas: vrijwilligers binden en boeien

Human Interest 384 keer gelezen

Speciaal voor Galant verzorgt veranderdenker en -doener Rob de Haas op vrijdagmiddag 12 april een workshop over de vraag die veel organisaties bezig houdt: hoe hou je vrijwilligers aangenaam vast en hoe kan je ze motiveren?

Het is erg belangrijk om iedereen te betrekken bij de uitdagingen en ambities van de vereniging, de club, maar ook om mogelijkheden te creëren om zelfstandig met een klus aan de slag te gaan. Dan voelen vrijwilligers dat ze echt zelf het verschil maken. Aan het einde van deze workshop zit je niet alleen vol inspiratie en energie, maar je krijgt ook een heleboel hele praktische tips!

Rob is clubvoorzitter van tafeltennisclub Never Despair in Den Bosch en sinds 2010 verbonden aan Sportalliantie Rosmalen, Nuland, Empel en Vinkel. Rob houdt van mensen: “Niet vrijwilligheid is het probleem, maar persoonlijke betrokkenheid. Ongeacht of we individueel of samen dingen doen, we zijn allemaal sociale wezens. En ieder van ons gaat wat harder lopen als je je betrokken voelt.”

Praktische informatie

De workshop wordt gegeven op vrijdag 12 april van 13.30 tot 16.00 uur bij Farent aan de Rogier van der Weydenstraat 2 in Den Bosch. Entree: 5 euro. Meer info en aanmelden: www.galant.nl/vrijwilligersacademie/workshops.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant