Donald is een lieve hond, maar hij geeft wel zijn grenzen aan.
Donald is een lieve hond, maar hij geeft wel zijn grenzen aan. Foto: Dierentehuis Den Bosch

Asieldier van de Week: vriendelijke zwerver Donald

Ingezonden 138 keer gelezen

DEN BOSCH | Greyhound Donald is als zwerver het Dierentehuis binnengekomen. Zijn baasje is hem jammer genoeg nooit op komen halen. Donald is nu toe aan een liefdevol thuis waar hij voor altijd kan blijven. 

De zes jaar oude gecastreerde reu Donald is erg vriendelijk en heel zachtaardig. Hij loopt perfect aan de lijn en reageert op weinig. Het liefst loopt hij bijna tegen je aan. Hij vindt snel dingen eng, vooral als hij het in verband brengt met iets wat hem is overkomen en wat hij niet leuk vond. Donald reageert over het algemeen vriendelijk op honden, maar er zijn uitzonderingen. Het is een erg lieve hond, maar hij geeft wel zijn grenzen aan. Ook daarom kan hij beter niet bij kleine kinderen geplaatst worden. Een baasje die ervaring heeft met dit (of een soortgelijk) ras is misschien wel handig.
Voor Donald is Dierentehuis Den Bosch op zoek naar een ‘forever home’ zonder andere huisdieren en kleine kinderen. Denk jij het beste huisje te hebben voor Donald? Stuur dan gewoon een uitgebreide mail naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

Uit de krant