De Bossche Bol XL gaat naar Hennie Kitslaar uit Den Bosch.
De Bossche Bol XL gaat naar Hennie Kitslaar uit Den Bosch.

Bossche Bol XL voor altijd behulpzame Hennie Kitslaar

Ingezonden 204 keer gelezen

DEN BOSCH | De Bossche Bol XL gaat deze week naar Hennie Kitslaar uit Den Bosch. Zij is hiervoor opgegeven door haar nicht Wil van der Wielen.

‘Ik wil graag mijn nicht Hennie Kitslaar uit Den Bosch in het zonnetje zetten voor alle hulp die ik van haar krijg. Zij heeft altijd een luisterend oor en als het even wat tegenzit kan ik altijd bij haar terecht voor een praatje met koffie erbij. Ik en ook de andere nichtjes van ons koffiekransje kunnen bovendien een beroep op haar doen als wij bijvoorbeeld vervoer nodig hebben. Hennie heeft een zonnig karakter en is een warme persoonlijkheid. Ze heeft dan ook altijd een lach op haar gezicht’, aldus Wil van der Wielen.

De Bossche Bol XL wordt mede mogelijk gemaakt door Banketbakkerij Jan de Groot, specialist in de echte Bossche bol. Heb jij een goede vriend, familie, collega of buurman/vrouw die je eens in het zonnetje wilt zetten? Geef hem of haar dan op voor een heerlijke Bossche Bol XL. Stuur je motivatie met foto naar bosscheomroep@talvimediacentrum.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant