Op de foto overhandigt Tonny (links) bloemen aan het honderdste lid van de vereniging. Deze week wordt hij zelf in het zonnetje gezet.
Op de foto overhandigt Tonny (links) bloemen aan het honderdste lid van de vereniging. Deze week wordt hij zelf in het zonnetje gezet.

Bossche Bol XL voor Tonny van Eenbergen

Ingezonden 508 keer gelezen

De Bossche Bol XL gaat deze week naar Tonny van Eenbergen, voorzitter van Ouderen Sociëteit Maaspoort die afgelopen week het 40-jarig bestaan heeft gevierd.

‘Graag zou ik Tonny van Eenbergen uit Den Bosch - voorzitter van Ouderen Sociëteit Maaspoort - voor willen dragen voor de Bossche Bol XL’, schrijft Rikie van de Laar-Reuser in haar motivatie: ‘Dit omdat hij samen met de andere bestuursleden van Ouderen Sociëteit Maaspoort zoveel doet voor de senioren in de Maaspoort. Zo organiseert hij heel veel activiteiten in SCC De Schans, zodat ouderen minder last hebben van eenzaamheid.’

Heb jij een goede vriend, familielid, een collega of buurman/buurvrouw die je graag eens in het zonnetje wilt zetten? Iemand die altijd voor anderen klaarstaat? Geef hem of haar dan op voor de Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot; dé specialist in de echte Bossche bol. Mail je motivatie inclusief foto (liggend formaat) naar bosscheomroep@talvimediacentrum.nl.

Download de nieuwe app van de Bossche Omroep

Goed nieuws voor alle liefhebbers van lokaal nieuws uit de gemeente ’s-Hertogenbosch: de Bossche Omroep heeft een gloednieuwe nieuwsapp gelanceerd! Download vandaag nog de Bossche Omroep app vanuit de App Store of Play Store om op de hoogte te blijven, geïnformeerd te worden en verbonden te blijven met de wereld om je heen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant