De Bossche Bol XL gaat deze week naar Ilona Rovers-Vossen.
De Bossche Bol XL gaat deze week naar Ilona Rovers-Vossen.

Bossche Bol XL voor onzelfzuchtige Ilona uit Den Bosch

Ingezonden 3.002 keer gelezen

De Bossche Bol XL gaat deze week naar Ilona Rovers-Vossen uit Den Bosch. Zij werd voorgedragen door de Bossche broers Ricardo en Roberto van Boxtel.

“Wij willen graag Ilona Rovers-Vossen verrassen met zo’n heerlijke Bossche Bol XL”, zo schrijven Ricardo en Roberto in een mail aan de redactie: “Ilona staat altijd klaar voor anderen klaar en pas daarna denkt ze eens aan zichzelf. Toen onze vader overleed, stond ze dag en nacht voor ons klaar met een luisterend oor, terwijl ze het zelf ook altijd niet gemakkelijk heeft gehad. Het wordt dus hoog tijd dat zij eens in het zonnetje wordt gezet!”

Iemand voordragen voor de Bossche Bol XL

Heb jij een goede vriend, familielid, een collega of buurman/buurvrouw die je graag eens in het zonnetje wilt zetten? Iemand die altijd voor anderen klaarstaat? Geef hem of haar dan op voor de Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot; dé specialist in de echte Bossche bol. Mail je motivatie inclusief foto (liggend formaat) naar bosscheomroep@talvimediacentrum.nl.

Download de nieuwe app van de Bossche Omroep

Goed nieuws voor alle liefhebbers van lokaal nieuws uit de gemeente ’s-Hertogenbosch: de Bossche Omroep heeft een gloednieuwe nieuwsapp gelanceerd! Download vandaag nog de Bossche Omroep app vanuit de App Store of Play Store om op de hoogte te blijven, geïnformeerd te worden en verbonden te blijven met de wereld om je heen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant