Op de parade, aan de voet van Sint-Janskathedraal, speelt het Estrella Acosta 25 Sextet en sluit Typhoon (foto) Jazz in Duketown 2022 in stijl af.
Op de parade, aan de voet van Sint-Janskathedraal, speelt het Estrella Acosta 25 Sextet en sluit Typhoon (foto) Jazz in Duketown 2022 in stijl af. Foto: Persfoto

Programmering Jazz in Duketown gaat vandaag door

Kunst en cultuur 282 keer gelezen

DEN BOSCH | Jazz in Duketown werd gisteravond, op zondag 5 juni, stilgelegd in verband met de slechte weersomstandigheden. Gelukkig kan de programmering van het festival vandaag doorgaan zoals deze gepland stond.

Het festival wordt vandaag afgesloten met opnieuw een waanzinnig line-up. Op de Markt kan het publiek genieten van het Suzan Veneman Sextet en Antoine Boyer & Kim Yeore Quartet (FR). Op het Kerkplein betreden Trio Onoda en Conic Rose (DE) het podium. In Theater aan de Parade in Podium Azijnfabriek is het vandaag de beurt aan Peter Willems, winnaar van de Conservatorium Talent Award 2022, en Janne & De Vogels. Op de Parade, aan de voet van Sint-Janskathedraal, speelt het Estrella Acosta 25 Sextet en sluit Typhoon Jazz in Duketown 2022 in stijl af.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant