De Koninklijke Harmonie presenteert 'Echte Bossche Prom'. Dit is een nieuw muzikaal evenement op de Bossche evenementenkalender.
De Koninklijke Harmonie presenteert 'Echte Bossche Prom'. Dit is een nieuw muzikaal evenement op de Bossche evenementenkalender.

Een avond boordevol muziek tijdens ‘Echte Bossche Prom’

Kunst en cultuur 113 keer gelezen

DEN BOSCH | Op 27 en 28 oktober komt de Koninklijke Harmonie ‘s-Hertogenbosch met de Echte Bossche Prom naar de Maaspoort! Het concert knipoogt naar een succesvol evenement van de Koninklijke Harmonie: het Grand Gala du Kwek. Een mix van klassiek, pop, feestelijk Brabants, Nederlandstalig én een aantal soloartiesten waaronder Loïs van de Ven.

“De eerste keer van hopelijk een mooie traditie”, aldus Roger Schouten, medeorganisator van het Promconcert. De ‘Echte Bossche Prom’ is vergelijkbaar met de sfeer van het ‘Grand Gala du Kwek’, alleen is de muziek wat anders. Een herkenbare mix van klassiek, pop, feestelijk Brabants en Nederlandstalig. Denk ook aan de Engelse Promconcerten met die bijzondere sfeer en publiek dat volop meedoet en geniet.

Tijdens dit concert sluit ook de Bossche Loïs van de Ven aan. Maar ook soloartiesten als Ingrid van den Nieuwenhuizen, Marjolijn Verhagen, Leo Donkers en Sander van de Gevel zullen niet ontbreken. Het orkest staat onder leiding van Ron Antens, de dirigent die Sjef Ipskamp opvolgde en nu voor de eerste keer concerteert met de Koninklijke.

De ‘Echte Bossche Prom’ zie je op 27 en 28 oktober in de Maaspoort. Voor meer informatie en tickets ga je naar theateraandeparade.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant