De bekendste plek in het Franse bedevaartsoort Lourdes is zonder twijfel het Heiligdom van Onze-Lieve-Vrouwe van Lourdes.
De bekendste plek in het Franse bedevaartsoort Lourdes is zonder twijfel het Heiligdom van Onze-Lieve-Vrouwe van Lourdes.

Informatiebijeenkomst over bedevaartreizen naar Lourdes

Religie 479 keer gelezen

REGIO | Lourdesgroep Bisdom ‘s Hertogenbosch begeleidt al vele jaren de bedevaartreizen naar Lourdes die aangeboden worden door het Huis voor de Pelgrim. 

Als u wellicht ook belangstelling heeft in een reis naar Lourdes, dan bent u van harte welkom op de informatiebijeenkomst op zondagmiddag 5 februari vanaf 14.00 uur in de parochiezaal van de Willibrorduskerk aan de St. Willibrordusstraat 3 in Berkel-Enschot. De toegang is gratis inclusief een kopje koffie/thee. 

De reizen die begeleid worden door de medewerkers van de Lourdes-groep zijn een 9-daagse busreis (van 7 tot en met 15 mei 2023), een 6-daagse vliegreis (van 9 tot en met 14 mei 2023) en een tweede 6-daagse vliegreis (van 16 tot en met 21 september 2023). Voor inlichtingen en het aanvragen van een brochure kunt u terecht bij Joke Hoekman op 06-42347729, of bij Wilma Caiffa op 06-12157507 (na 18.00 uur). Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website: www.lourdes-groep.nl.

De Franse stad Lourdes werd beroemd nadat de Heilige maagd Maria in het jaar 1858 een openbaring had gedaan aan Bernadette Sibirous. In Lourdes vind je dan ook veel kerkjes en kapelletjes waar Maria wordt vereerd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant