Angelique Schouten van Pedicure Zuidwal in Den Bosch.
Angelique Schouten van Pedicure Zuidwal in Den Bosch.

Bij Pedicure Zuidwal worden je voeten in de watten gelegd

Zakelijk 642 keer gelezen

Sinds december 2023 is Den Bosch een nieuwe pedicurepraktijk rijker: Pedicure Zuidwal. In deze praktijk, die gerund wordt door Angelique Schouten, kun je terecht voor alle gangbare pedicurebehandelingen.

Na 28 jaar lang in de schoenenbranche gewerkt te hebben, besloot Angelique Schouten het roer om te gooien. Zij rondde met succes de opleiding pedicure af en opende in 2018 de deuren van haar eigen praktijk in haar woonplaats Zandvoort. “Vorig jaar ben ik voor de liefde naar Den Bosch verhuisd”, vertelt Angelique: “Aangezien ik geen zin heb om vijf dagen in de week op en neer naar Zandvoort te rijden, heb ik in december een tweede praktijk in Den Bosch geopend. Op maandag en dinsdag werk ik vanuit Zandvoort en woensdag, donderdag en vrijdag ben ik in Den Bosch te vinden.”

Klanten kunnen bij Angelique voor eigenlijk alle pedicurebehandelingen terecht. Van kalknagel, likdoorn tot eelt. “Voeten moet je niet verwaarlozen, want daar krijg je gegarandeerd spijt van”, vervolgt Angelique, die benadrukt dat voetproblemen regelmatig voortkomen uit slecht schoeisel: “Daar lijden je voeten enorm onder.”

Pedicure Zuidwal is gevestigd aan de Zuidwal 51 in den Bosch. Bel voor het maken van een afspraak met Angelique op 06-40785995. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant