'Badminton Overdag' speelt iedere dinsdag- en donderdagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur in sporthal De Schutskamp in Den Bosch.
'Badminton Overdag' speelt iedere dinsdag- en donderdagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur in sporthal De Schutskamp in Den Bosch.

Badmintonclub in Den Bosch heeft plek voor nieuw leden

Sport 661 keer gelezen

DEN BOSCH | ‘Badminton Overdag’ is een gezellige 50-plus vriendenclub die al sinds 1989 bestaat. Wat badminton zo leuk en vooral ook zo geschikt maakt voor ouderen, is de fysieke vooruitgang die je boekt en zeker ook de sociale contacten die je tijdens het sporten legt.

Zelfs wanneer je regelmatig goed beweegt, is er nog sprake van een natuurlijke degeneratie van de fysieke vermogens. Mede dankzij het lichte materiaal, het relatief kleine speelveld en het dubbelspel, is badminton een ideale sport voor ouderen. Stilstand is achteruitgang is een bekend gezegde dat ook in dit geval zeer zeker van toepassing is.

Speeltijden

‘Badminton Overdag’ speelt iedere dinsdag- en donderdagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur in sporthal De Schutskamp in Den Bosch. Speel mee op je eigen niveau en meld jezelf aan bij Irene Faro. Dat kan via teun-irene@hotmail.nl, of telefonisch op 06-15553674. Ook bij Jan Peijnenburg kunnen nieuwe leden zich aanmelden: mcnjan@hotmail.com, of bel met 073-6218812.

Complete lichaamstraining

Badminton geeft je een complete lichaamstraining, verlaagt de slechte cholesterol, zorgt voor conditieopbouw en is bovendien bijzonder leuk om te doen. Speel op proef twee dagen gratis mee en ervaar het zelf. Mannen en vrouwen, samen of alleen; je bent van harte welkom!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant